Zavřít reklamu

Společnost OnePlus si vždy ráda hrála s různými texturami na zadní straně svých telefonů a vypadá to, že chystaný OnePlus 12 přijde s jedním takovým překvapením. Podle plodných (a často správných) leaků od Digital Chat Station bude nadcházející vlajková loď výrobce k dispozici v jedné speciální verzi, která bude mít na zadní straně dřevěnou texturu.

Protože ale fotografie není úplně průkazná, může se jednat i jen o dřevěné pouzdro k danému telefonu. Ať tak či onak ale jistě půjde o poměrně originální počin, který nezůstane bez povšimnutí. Je ale třeba dodat, že to také může být jen nějaká strukturu dřeva připomínající umělina.

OnePlus 12

Společnost už v minulosti nabízela pouzdra s dřevěnou texturou pro některá ze svých zařízení a dokonce i odnímatelná záda s dřevěnou texturou pro svůj vůbec první smartphone OnePlus One – předpokládáme, že přechod na dřevo u OnePlus 12 je myšlen jako poklona vůbec prvnímu modelu společnosti. OnePlus 12 má být na čínském trhu představen už 4. prosince, pro ty mezinárodní pak v lednu.

Dnes nejčtenější

.