Zavřít reklamu

Podznačka Xiaomi v podání společnosti Redmi oznámila poměrně překvapivé partnerství se značkou supersportovních vozů Lamborghini. Toto vyústilo ve smartphone s označením Redmi K70 Pro Automobili Lamborghini Squadra Corse.

Je to trošku zvláštní. Lamborghini vyrábí superauta v hodnotě mnoha milionů dolarů, zatímco Redmi je výrobce smartphonů zaměřený na nízkorozpočtové modely. Je tedy těžké nekroutit hlavou, když výkonný ředitel Lamborghini říká, že Redmi sdílí stejné cíle, vizi a DNA.

Určitě můžete namítnout, že telefony s puncem automobilky jsou zajímavější než cokoli jiného. Alespoň někteří kupující tak dělají proto, že jsou fanoušky automobilky, ale její auto si nemohou nikdy dovolit. Musíte také předpokládat, že někteří lidé, kteří kupují zařízení se značkou auta, auto vlastní a chtějí jednoduše cokoliv souvisejícího s touto značkou.

Redmi K70 Pro Automobili Lamborghini Squadra Corse poskytuje 24 GB RAM a 1 TB úložiště, což je vrcholná konfigurace modelu K70 Pro. S ním ostatně sdílí i všechny ostatní specifikace. Telefon tak vlastně přináší jen speciální design se zdánlivě hranatým zadním krytem v zelené nebo žluté barvě. Cenu ani počty kusů této série společnost ještě nezveřejnila.

Dnes nejčtenější

.