Zavřít reklamu

Minulý měsíc společnost Oppo podrobně popsala svůj kamerový systém Hasselblad HyperTone nové generace, který bude jako první uveden v řadě Find X7. Nyní zde máme živý pohled na to, jak šíleně bude vypadat.

Oppo Find X7 Pro bude mít na zadní straně masivní fotomodul ve tvaru osmiúhelníku se čtyřmi kamerovými senzory včetně dvou periskopových. Úniky naznačují, že hlavním objektivem bude 1palcový senzor Sony LYT-900, který bude také použit ve vivo X100 Pro+ a Xiaomi 14 Ultra.

Zbývající tři snímače jsou pravděpodobně ultraširokouhlý objektiv, krátký periskopový teleobjektiv a ještě jeden s delším ohniskem a tím i delším optickým zoomem. Zajímavé je, že se na ostrůvek fotoaparátu nevešel LED blesk, který je umístěn samostatně v levém horním rohu.

Druhý obrázek ukazuje zakřivenou obrazovku smartphonu, která je s největší pravděpodobností technologie LTPO AMOLED. Můžeme si všimnout průstřelu pro přední kameru a vestavěného skeneru otisků prstů pod displejem. Očekává se, že Find X7 bude debutovat s čipovou sadou MediaTek Dimensity 9300, zatímco Find X7 Pro by  mohl dostat Snapdragon 8 Gen 3. Oba nabídnou až 16 GB RAM, 1 TB úložiště a satelitní komunikaci, jak již dříve potvrdila společnost Oppo.

Dnes nejčtenější

.