Zavřít reklamu

Inteligentní prsteny jsou v kurzu, respektive mluví se o nich čím dál tím více, a to zejména ve spojitosti s tím od Samsungu, který společnost údajně chystá. Tento segment trhu nicméně ještě dříve než Samsung rozšíří Amazfit se svým novým prstenem Helio.

Helio Ring byl oznámený na CES 2024 a je vyroben z lehkého titanu „šetrného k pokožce“, kdy má tloušťku 2,6 mm. Díky vestavěným senzorům je prsten schopen monitorovat vaši srdeční frekvenci, kyslík v krvi, stres a spánek. Amazfit říká, že prsten tato data použije k analýze vašeho výkonu a poskytne skóre připravenosti v aplikaci Zepp. Společnost také poznamenává, že uživatelé mohou nosit prsten v tandemu s vlastními chytrými hodinkami společnosti, jako je T-Rex Ultra, což umožní aplikaci Zepp čerpat data z obou zařízení pro komplexnější pohled na všechny metriky.

Amazfit Helio 2

Amazfit nicméně neodhalil všechny podrobnosti, takže dále víme jen to, že bude mít voděodolnost 10 ATM a schopnost sledovat běh, chůzi, jízdu na kole a tréninkové režimy na běžeckém pásu. Amazfit také říká, že bude k dispozici ve velikostech 10 a 12, což se zdá být poměrně omezující. Cenu neznáme, na trh by se měl prsten dostat ještě na jaře tohoto roku.

Dnes nejčtenější

.