Zavřít reklamu

Jedna stížnost se s ohledem na Pixel Watch první i druhé generace opakuje: velikost. Google to ale plánuje vyřešit, protože pro tento rok jsou ve vývoji hned dvě velikosti Pixel Watch 3.

Zatímco Pixel Watch 2 měly oproti originálu klíčové upgrady specifikací, Google do značné míry zachoval stejný design, a to včetně průměru 41 mm a tloušťky 12,3 mm. Korunka je zde tím hlavním vizuálním rozdílem, ale jinak se musíte podívat na spodní stranu a senzory, abyste od sebe obě generace odlišili.

Zatímco některým odvádí Pixel Watch dobrou službu, jiní je považují za příliš malé. V případě nositelných zařízení umožňuje větší pouzdro hodinek často lepší specifikace, včetně větší baterie a více prostoru pro senzory. Na chytrých hodinkách mohou větší displeje poskytnout smysluplný upgrade, pokud jde o to, co na něm můžete vidět a dělat.

Při pohledu na konkurenční řešení se nabízí Samsung Galaxy Watch6 ve velikostech 40 mm a 44 mm. Společnost také prodává 43mm a 47mm Galaxy Watch6 Classic se stejnými velikostmi obrazovky (1,31” a 1,47”), ale s fyzickou otočnou lunetou a pouzdrem z nerezové oceli místo hliníku. Mezitím jsou Apple Watch Series 9 k dispozici v 41 mm nebo 45 mm. Jak velké budou varianty Pixel Watch 3 zatím zdroj neuvádí, je ale jisté, že menší varianta zůstane zachována a větší by mohla mít 44 až 47 mm.

Dnes nejčtenější

.