Zavřít reklamu

Jste nadšeným fanouškem světa mobilních technologií, pohybujete se rádi mezi lidmi a toužíte po dynamické práci plné inovací? Pak by vás mohlo zajímat, že v Mobil Pohotovosti právě hledají nového kolegu na pozici odborného prodejce!

Není to jen „práce“

Práce v Mobil Pohotovosti je jednou z mála možností, kde můžete každý den pomáhat ostatním při výběru jejich nového telefonu, ale třeba i chytrých hodinek nebo jiných vychytávek. Smartphony tu ale budete často i vykupovat, čímž přispějete k tomu, že žádný funkční kousek nepřijde nazmar a ještě třeba potěší někoho jiného. A jak to tak bývá, čas od času se také něco porouchá – a právě prodejce v Mobil Pohotovosti je tím, kdo pomůže tento nemilý problém vyřešit.

Mzda přes 40 tisíc

Za vaše nasazení vám nabídnou nadstandardní mzdu, a to i 40 tisíc, nebo i víc – záleží jen na vaší šikovnosti. Samozřejmostí jsou pak i slevy na sortiment společnosti, cafeterie, stravenky, firemní mobilní tarif nebo třeba Multisportka. Pracovat budete na největší a nejmodernější pobočce v širším centru Prahy. Navíc budete mít bezvadné privilegium být u všech uvedených novinek jak první. Nejste profík v oboru? Nevadí. Jediné, čím byste měli disponovat, jsou zkušenosti s prodejem nebo zákaznickým servisem, maturita a také časová flexibilita. I když znalost angličtiny se tu také neztratí.

Česká tradice více než 20 let

Mobil Pohotovost je česká společnost s více než dvacetiletou historií. Specializuje se na prodej a opravy mobilních telefonů, ale také tu najdete širokou nabídku příslušenství, tabletů a dalších chytrých zařízení. V nabídce jsou jak nové, tak i zánovní nebo levnější použité přístroje. Zákazníci si tu ovšem mohou nový produkt nejen koupit, ale i prodat svůj původní, a tím docílit té nejnižší pořizovací ceny. 

Staňte se i vy součástí týmu MP. Hledají právě vás!

mobil_pohotovost (2)

Dnes nejčtenější

.