Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nový Honor Magic V2 je jedním z nejlepších skládacích smartphonů současnosti. Recenze vychvalují především jeho nízkou hmotnost, špičkový foťák i displeje a také fakt, že jde o nejtenčí skládačku svého druhu. Prakticky jediným hlavním negativem byla vyšší pořizovací cena, tu si však nyní díky slevovému kódu můžete snížit o slušných 6 000 Kč a právě díky tomu je Magic V2 výrazně lákavější koupí než doposud.

1520_794_Honor_Magic_V2

Honor Magic V2 vyniká zejména svými kompaktními rozměry – díky tenkému tělu a velmi dobře zvolenému form factoru totiž při složení působí jako klasický smartphone, což je oproti konkurenci obrovské plus. Pokud jej naopak rozložíte, získáte velký 7,92” displej ve tvaru čtverce. Vnitřní i vnější displeje přitom patří mezi špičku, v obou případech jde o 120Hz LTPO AMOLED panely s velmi tenkými rámečky a jasem až 2 500 nitů.

Ovšem i v ostatních aspektech je Magic V2 od Honoru vlajkovka se vším všudy. Na zádech se vyjímá 50Mpx hlavní fotoaparát, který ve spolupráci s 20Mpx teleobjektivem a laserovým ostřením umí zachytit špičkové portrétní fotografie. Výkon pak zajišťuje vlajkový Snapdragon 8 Gen 2 a také 16GB RAM spolu s rychlým 512GB úložištěm. Za zmínku rozhodně stojí i revoluční 5000mAh křemíkovo-uhlíková baterie a podpora 66W SuperCharge nabíjení.

Honor_Magic_V2

Honor Magic V2 je skládačka, na kterou mnozí dlouho čekali, a která má zkrátka vše – dokonale rozměry, vlajkový výkon i špičkový foťák. Její unikátnost se odráží i na ceně, po dobu dvou týdnu však můžete Honor Magic V2 pořídit ve slevě za 42 990 Kč (běžně 48 990 Kč) – stačí v košíku zadat kód „honor6000“. Speciálně u Mobil Pohotovosti si pak novinku můžete v rámci služby Koupíš, Prodáš, Splácíš pořídit už za 1 649 Kč x 26 měsíců.

Dnes nejčtenější

.