Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Když si koupíte skvělý nový notebook se systémem Windows a PC nebo Mac, většinou k němu nedostanete sadu Microsoft Office. Pokud tedy potřebujete napsat nějaký dokument nebo sestavit prezentaci, musíte zvážit nákup dvou moderních verzí Office. Můžete si předplatit Microsoft 365 za roční nebo měsíční poplatek a získat základní aplikace Microsoft Office (a další bonusy), nebo si můžete koupit Office 2021 za jednorázový poplatek a o předplatné se nemusíte starat. Na výhody obou verzí Office jsme se pro vás podívali právě zde. Co se týče základních funkcí a uživatelských rozhraní, jsou Office 2021 a Microsoft 365 velmi srovnatelné a zákazníci by měli očekávat poměrně jednotnou zkušenost. Přesto existují rozdíly v umístění produktů. Office 2021 se více zaměřuje na splnění standardních kancelářských požadavků. Cílem každé aktualizace je poskytnout uživatelům dojem produktivnějšího pracoviště. Office 2021 nabízí i určité služby síťového úložiště. Naopak Microsoft 365 se může pochlubit množstvím exkluzivních funkcí s umělou inteligencí, které usnadňují práci lidem, kteří nejsou obeznámeni se sofistikovanějšími funkcemi Office.

Microsoft 365 je založen na předplatném a Office 2021 na dobu životnosti , ale pojďme se ponořit hlouběji do ceny.

  • Microsoft 365 Personal: 69,99 € ročně pro jednu osobu nebo za cenu 7 € měsíčně.
  • Microsoft 365 Family: 99,99 € ročně až pro šest osob, které mohou sdílet, nebo 10 € měsíčně.
  • Office 2021 Professional: 26,75 € za doživotní užívání na Godeal24.

Office 2021 Pro je jednorázový nákup, tzv. trvalá licence, kterou získáte za jednorázový poplatek, bez předplatného nebo data vypršení platnosti. Koupíte si ji a vlastníte ji doživotně na jednom počítači, aniž byste se museli starat o obnovení předplatného. Kromě toho si můžete vybrat také výhodný balíček Microsoft Office 2021 Professional Plus 5 PC – třeba 16,56 €/PC. Prostřednictvím Godeal24 Software Super Sale můžete ještě získat Windows 11 Pro levně za 13,55 €. to je skvělá nabídka! Čas je omezen!

Zvyšte svou produktivitu s kancelářskými balíky Office se slevou 62 %! (slevový kód „SGO62 „)

Obří slevy na OS Windows jsou tu: (slevový kód “ SGO50„)

62% sleva na balíčky Office a Windows (slevový kód „ SGO62„)

Množstevní slevy jsou tu pro vás

Další populární softwary v akci:

>>>Získejte další dny

Jak zaplatit za licence

1. Přejděte na pokladní stránku, pokračujte jako host (nebo si vytvořte účet) a poté vyplňte „Fakturační údaje“.

2. V dalším kroku vyberte možnost „CWALLETCO“ a klikněte na tlačítko „Pokračovat“.

3. Zkontrolujte svou objednávku a klikněte na tlačítko „Place Order“.

4. Poté přejdete na další stránku a klikněte na „Choose payment methods“.

5. Nakonec můžete k dokončení platby použít službu PayPal.


Na Godeal24 můžete ušetřit spoustu času a peněz díky zvýhodněným licencím Microsoft, ověřenému softwaru pro zabezpečení IT a dalším počítačovým nástrojům. Získejte operační systém Windows a kancelářský balík MS Office za bezkonkurenční cenu. Zažijte bezproblémové nakupování s digitálním doručením Godeal24, které vám zašle software přímo na váš e-mail během několika sekund po nákupu. Navíc díky 98% hodnocení TrustPilot Excellent a odborné technické podpoře 24/7 si můžete být jisti kvalitou kupovaného produktu.

Godeal24 garantuje nepřetržitou odbornou technickou podporu a doživotní poprodejní servis a že produkt můžete bez problémů používat!

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Dnes nejčtenější

.