Zavřít reklamu

Chytré hodinky OnePlus Watch 2 debutovaly na MWC 2024 a nyní je tu Oppo s vlastními Oppo Wach X . Samotný vzhled jasně odkazuje na první jmenované zařízení, a to jednoduše proto, že se ve skutečnosti jedná o stejné hodinky jen od jiné značky.

Oppo Watch X jsou tedy identické s OnePlus Watch 2, a to opravdu od designu až po specifikace. Obsahují také duální operační systémy s Google WearOS 4, které zvládnou náročnější úkoly, zatímco samostatný operační systém v reálném čase (RTOS) je k dispozici pro všechny ostatní úkony, včetně sledování aktivity a zdraví. Wach X se také mohou pochlubit čipovou sadou Snapdragon W5 Gen 1 a koprocesorovou kombinací BES 2700BP spárovanou s 2 GB RAM a 32 GB úložištěm.

Je zde 1,43palcový AMOLED displej (60 Hz) a 500 mAh baterie, o které Oppo tvrdí, že by vám měla vydržet na 100 hodin používání ve standardním režimu a až 12 dní v režimu úspory energie. Hodinky jsou vybaveny nabíjením VOOC Flash, které slibuje, že za 10 minut hodinky nabijete na celodenní používání, plného nabití dosáhnete za 60 minut.

Nové hodinky Oppo se také mohou pochlubit dvoupásmovou GPS, Wi-Fi, Bluetooth a NFC konektivitou. Mají také krytí IP68 a jsou voděodolné do 5 ATM, přičemž prošly 16 testy odolnosti MIL-STD-810H. Prodej začíná 2. března za 295 dolarů (7 tisíc Kč).

Dnes nejčtenější

.