Zavřít reklamu

OnePlus 11 představil nový designový jazyk značky svým velkým kruhovým modulem fotoaparátu inspirovaným švýcarskými hodinkami a klasickými sportovními vozy. Tento modul byl poté vylepšen v řadě OnePlus 12 a dokonce posloužil jako inspirace pro OnePlus Watch 2 . Nyní dostáváme první render toho, jak by mohl vypadat u nadcházejícího OnePlus 13.

Ano, do představení OnePlus 13 je ještě hodně času, nicméně na podobném vzhledu se shoduje hned několik leakerů – to tedy alespoň v tom ohledu, že na zádech zařízení budou tři fotoaparáty (50MPx hlavní, dále ultraširokoúhlý a teleobjektiv), které budou umístěny vertikálně pod sebe. Změna by po dvou generacích jistě dávala smysl, protože by se tím vzhled zařízení jasně odlišil a osvěžil.

OnePlus 13

Mimochodem další vlajková loď OnePlus si má zachovat svůj LTPO AMOLED displej s rozlišením 1 440 x 3 168 pixelů a má obsahovat čip Snapdragon 8 Gen 4. Neměl by chybět ani ultrazvukový snímač otisků prstů v displeji, který nahradí optické senzory používané v dosavadních modelech.

Dnes nejčtenější

.