Zavřít reklamu

Motorola pracuje na svém dalším špičkovém smartphonu, a to modelu Edge 50 Pro. Aktuálně unikla spousta jeho renderů, které jej zobrazují spolu s mnoha detaily.

Stejně jako v předchozích letech očekávejte, že stejný telefon se nebude prodávat jen pod jedním jménem, ale jistě minimálně pod dvěma, klidně však i pod třemi podle toho, o jaký půjde trh. V Číně se pravděpodobně bude jmenovat Motorola X50 Ultra a Motorola Edge+ (2024) v USA, přičemž název Motorola Edge 50 Pro bude znám všude jinde. Proč tomu tak je, je otázkou.

Telefon by měl být k dispozici v černé, fialové a stříbrné barvě. První dva by mohly mít zadní stranu z umělé kůže. Fotoaparáty budou přítomny tři, kdy bude ten hlavní 50MPx s f/1,4, dále 13mm ultraširokoúhlý a 73mm teleobjektiv pravděpodobně s 3x přiblížením. Displej bude 6,7“ s obnovovací frekvencí 165 Hz, čipset bude Snapdragon 8 Gen 3 s 12 GB RAM. Baterie bude 4 500mAh s podporou 125W drátového a 50W bezdrátového nabíjení.

Zajímavé je, že uniklé rendery ukazují datum 3. dubna. Je tak klidně možné, že to může být datum oficiálního představení telefonu. Ostatně Motorola na telefon v jeho čínské mutaci již tamní zákazníky vnadí.

Dnes nejčtenější

.