Zavřít reklamu

Společnost OnePlus vyrábí nejen dobré telefony, ale také velmi dobrá sluchátka. Jejich nejnovější modely OnePlus Buds Pro 2 a OnePlus Buds Pro 3 se těší velmi pozitivní zákaznické zpětné vazbě, přičemž si zákazníci chválí především skvělou cenovou dostupnost a zvuk. Jejich budoucí funkce, která bude umožňovat natáčet zvuk během nahrávání videa navíc poukazuje na to, že chtějí sluchátka udělat ještě více užitečnějšími a počítají s nimi do budoucna.

Díky aplikaci Hey Melody, se navíc sluchátka dají spravovat i na jiných zařízeních, než přímo od společnosti OnePlus. Díky ní si sluchátka můžete nastavit naprosto dle svých nároků tak, aby splňovala uživatelská očekávání i na ostatních zařízeních. Režim „nahrávání do sluchátek“ navíc bude velmi dobrým pomocníkem při nahrávání videa, jelikož by měl zcela „obejít“ mikrofon telefonu, což by ve videu udělalo mnohem kvalitnější zvuk.

Tato funkce bude obsahovat navíc celkem 2 režimy. Prvním je „přehledný režim“, který má za úkol autenticky reprodukovat okolní zvuky díky záznamu zvuku ve vysokém rozlišení. Druhým režimem je „pohlcující režim“, který bude poskytovat bohatý a pohlcující zvukový zážitek s vícekanálovým prostorovým efektem. Bohužel však z těchto poznámek není jasný přímý rozdíl v těchto dvou režimech, které jsou stále ve vývoji a budeme si tak muset počkat na oficiální vyjádření, kdy se na sluchátka s touto funkcí budeme moci těšit.

Dnes nejčtenější

.