Zavřít reklamu

Na začátku měsíce uvedla společnost Nothing nový model svého již třetího telefonu. Jde ale o nižší střední třídu, která má však naprosto fantastický poměr cena/výkon. Prodej Nothing Phone (2a) ale začal až nyní, přičemž společnost se pochlubila číslem určující zájem fanoušků o její novinku.

Nothing v sociální síti X uvedl, že se za jednu hodinu od spuštění prodeje Phonu (2a) prodalo na 60 tisíc kusů. Podle takového příspěvku společnosti je to evidentně potěšující číslo. Nothing je totiž malá londýnská společnost, která má poměrně úzké portfolio a prodeje v řádů desítek milionů kusů se zde očekávat rozhodně nedají.

Nothing také pro Phone (2a) vydal aktualizaci systému Nothing OS 2.5.3. Ta přináší podporu pro Ultra XDR ve fotoaparátu, celkově vylepšuje výkon aplikace fotoaparátu a přináší také „mnohonásobná vylepšení v oblasti HDR, sytosti barev a jasnosti předního fotoaparátu“. Přibyla i celková vylepšení uživatelského rozhraní a animací, k dispozici jsou také tři nové widgety pro aplikace Fotoaparát, Baterii a Záznamník.

Dnes nejčtenější

.