Zavřít reklamu

Společnost Google oznámila, že výroční konference I/O začne již za dva měsíce (konkrétně 14. května 2024), přičemž vůbec poprvé by se nadšenci do mobilních technologií podívali na levný model Pixel 8a. Nejnovější model Pixel 9 by měl být dle dostupných informací oficiálně představen v říjnu letošního roku a ačkoliv měl Google 14. března velmi dobrou příležitost na vypuštění upoutávky skrze YouTube, nic se nestalo.

Společnost Google je známá tím, že hláskuje pomocí svých telefonů Pixel, přičemž letos bylo pomocí příslušných pixelů vyhláskováno prvních 8 číslic čísla pí (3,1415926). Všichni matematici a technologičtí nadšenci si tak pomocí dnu, který je v USA pojmenován jako Den pí (3,14) vypočítali, že by odhalení mohlo přijít 14.3. a Google tak propásl obrovskou příležitost na jejich typicky epické odhalení.

Při hláskování použil Google pro šestou číslici obrácenou verzi Pixelu 9 – Pixel 6, což komunita označuje za negativní. Je tedy pravděpodobné, že Google nechtěl obětovat tajemství ohledně modelu Pixel 9 kvůli příspěvku na sociálních sítích. Komunita spekuluje, zdali tento datum nebyl poslední možností, jak své telefony epicky odhalovat, protože nadcházející modely už budou dvojciferné.

Dnes nejčtenější

.