Zavřít reklamu

Ztratit něco důležitého je pro téměř každého člověka naprostá noční můra. Díky dnešnímu vyspělému světu je však něco takového čím díl tím těžší a lidé mohou být s novými technologiemi více v klidu. SmartTags jsou na trhu už delší dobu a pro uživatele, kteří často ztrácí věci je to levný a jednoduchý způsob, jak mít o svém majetku přehled. Jdou umístit do auta, kufru, na klíče či dokonce na svého domácího mazlíčka.

Díky své odolnosti jdou SmartTags použít vskutku na cokoliv, co má pro uživatele nějakou hodnotu. Pokud používáte jakoukoliv technologii řady Galaxy od Samsungu, pak by Galaxy SmartTags mohly být výbornou volbou. V Česku tyto chytré pomocníky pořídíte okolo 750 – 1000 korun, přičemž ve výhodném balíčku po čtyřech kusech, které jsou často internetově dostupné, vyjde jeden na 420,-.

Nejnovější model Galaxy SmartTag 2 disponuje novým designem a také lépe slouží potřebám běžných uživatelů. Díky stupni krytí IP67 je bezpečně chráněn proti vodě a prachu. Výdrž tohoto modelu je až 500 dní, přičemž baterie pak lze následně vyměnit jednoduše v téměř každém obchodu zaměřující se na technologie. Galaxy SmartTag navíc funguje pouze s modely Samsung, jelikož mají kompatibilní aplikaci.

Díky aplikaci lze SmartTag živě sledovat skrze mapu zároveň s možností zvukového upozornění, které vám pomůže vaši oblíbenou věc při ztrátě mnohem snadněji najít pokud jste poblíž. Další vychytávkou je spuštění módu „ztráta“, který umožní zobrazit na SmartTagu kontaktní údaje pro nálezce vašich věcí. Pro uživatele modelové třídy Galaxy tak neexistuje bezpečnější způsob, jak najít své ztracené věci.

Témata: , ,

Dnes nejčtenější

.