Zavřít reklamu

Společnost Vivo plánuje obrovské věci. V současné době je komunita nadšená z jejich dvou nadcházejících modelů X Fold3 a X Fold3 Pro, které by měly být opravdu nadupané. Především tedy X Fold3 Pro, který by se měl stát prvním skládacím zařízením s čipem Snapdragon 8 třetí generace na trhu. Na veřejnost unikla informace s plakátem, na kterém je datum odhalení nastaven na 26. března v 19:00 hodin místního času.

Na oficiálních stránkách GeekBench byl zároveň k vidění nový Vivo tablet, přičemž komunita spekuluje, zdali by se nemohl připojit k oficiálnímu odhalení dvou zmíněných skládacích telefonů. Dle dostupných informací by měl tablet nést název vivo Pad 3 Pro a prvně být uveden na čínském trhu. S největší pravděpodobností bude obsahovat MediaTek Dimensity 9300 a jelikož bude tento nadcházející produkt jejich hlavním, můžeme se těšit na 16 GB RAM.

Vivo Pad 3 Pro bude mít 12,95 palcový, 144Hz LCD displej, který bude dominovat svým 3K rozlišením. Samozřejmostí je také velké uložiště (512GB) a baterie o velikosti 11 500 mAh, která bude podporovat rychlé nabíjení v rozmezí 66 – 80 wattů. Na zadní straně se můžeme těšit na 13MP hlavní fotoaparát a LED bleskem a 8MP přední kameru.  Modelové číslo tohoto tabletu je PA2473.

Dnes nejčtenější

.