Zavřít reklamu

Společnost Belkin, která je již 40 let přední značkou spotřební elektroniky, přináší na český trh vysoce výkonnou nástěnnou nabíječku, která poskytuje celkový výkon nabíjení 140 W, využívá pokročilou technologii GaN a má čtyři porty pro nabíjení více zařízení současně.

Vysoce výkonná nástěnná nabíječka Belkin BoostCharge Pro s výkonem 140 W dokáže nabíjet přenosný počítač a tři další zařízení. Má tři porty USB-C PD pro rychlé nabíjení všech kompatibilních zařízení a jeden port USB-A pro standardní nabíjení. Díky integrované technologii GaN poskytuje nabíječka vysoký výkon a efektivní nabíjení v kompaktním těle.

Nabíječky GaN (zkratka pro nitrid galia) jsou efektivnější při přenosu proudu a nevyžadují tolik komponent jako tradiční křemíkové nabíječky. Nitrid galia (GaN) dokáže vést vyšší napětí po delší dobu a méně energie se ztrácí teplem, což vede k rychlejšímu nabíjení. Při výrobě nabíječky byly použity recyklované plasty a dodává se ve 100% bezplastovém obalu.

Cena a dostupnost

Čtyřportová nástěnná nabíječka Belkin BoostCharge Pro140W GaN je k dispozici u vybraných prodejců a prodejců. Doporučená koncová cena je 2 990 Kč. Produkty Belkin jsou k dostání mimo jiné prostřednictvím iStores.cz.

Dnes nejčtenější

.