Zavřít reklamu

Pokud vás někdy zajímalo, co se stane, když si odinstalujete „system android“ ze svého mobilního zařízení, vaše nejrůznější představy mohou být u konce. Jeden z uživatelů na platformě X totiž přidal fotku poté, co svůj android systém opravdu odinstaloval a výsledek asi nikoho nepřekvapí (viz fotka níže). Jednoduše odstranil položku s tímto názvem, která se mu ukázala v seznamu všech aplikací. Je vskutku zajímavé, že nejdůležitější „aplikace“ pro fungování celého telefonu se dá takto lehce odstranit.

Faktem je, že kvůli nejvyšší prioritě důležitosti je možnost odinstalování na spoustě zařízeních zablokováno. Zdá se ale, že ochrana není aktivní na každém zařízení a tak se uživateli „Eziostystem 32“ na platformě X podařilo systém úspěšně odstranit. „Překvapilo mě, že se funkce odinstalování této aplikace nezobrazila šedě, tak jsem to zkusil,“ tvrdí uživatel, načež zjistil, že udělal nejhorší rozhodnutí, které mohl.

Společnosti Xioami dle všeho kontaktovala uživatele aby s ním probrala následující možnosti. Zároveň se ho prý ptala, jak je možné, že něco takového bylo vůbec povoleno. Xiaomi poté nabídla výměnu telefonu zdarma, naneštěstí pro Ezia v jeho zemi není ani jeden obchod Xiaomi a konverzace mezi ním a společností tak nejspíše nemá konce.

Dnes nejčtenější

.