Zavřít reklamu

Společnost Motorola by měla své nadcházející modely odhalit už 3. dubna v Indii. Mezi modely, které plánuje oficiálně oznámit by dle dostupných informací nově neměl patřit jen Edge 50 Pro, ale také Edge 50 Fusion, což je pro technologické nadšence velký šok. Začátkem března letošního roku byly zároveň odhaleny specifikace, takže si každý jejich výkon tak nějak dokáže představit. Zároveň byl spatřen v databázi Geekbench.

Úniky informací potvrdily, že Edge 50 Fusion bude své specifikace opakovat po svém předchůdci a zároveň odhalily oficiálně vypadající rendery. Specifikace však mluví jasně, na trh přijde Edge 50 Fusion se zakřiveným 6,7palcovým displejem pOLED. Obsahovat bude čipový set Qualcomm Snapdragon 6 první generace, který bude mít do svého spárování 8GB RAM a uložiště 256 GB.

Samozřejmostí je také primární 50MP zadní fotoaparát s druhým širokoúhlým 13MP fotoaparátem. Vepředu pak dominuje 32MP selfie kamerou. Obsahovat bude průměrnou velikost baterie 5 000 mAh s podporou 68W kabelovým nabíjením (nabíječka však nebude obsahem balení). Odolný bude proti prachu a vodě a displej je chráněn Gorilla Glass 5. Objednací barvy jsou „Ballad blue“, „Peacock pink“ a „Tidal Teal“.

Dnes nejčtenější

.