Zavřít reklamu

Společnost Samsung tak nějak představila svůj Galaxy Ring již na začátku letošního roku, přičemž nedostal příliš mnoho prostoru, protože hlavním prvkem byla rodina Galaxy S24. Další okrajové představení tohoto chytrého prstenu bylo v únoru, kde však také nedostal moc prostoru. Pro technologické nadšence máme dobrou zprávu, jeho pořádné představení by měli plánovat na červenec letošního roku na akci Unpacked event, kde budou zároveň odhaleny modely Z Fold6 a Z Flip6.

Již v minulosti bylo potvrzeno, že Galaxy Ring bude mít funkci Samsung Food, v současné době však bylo odhaleno, že se bude tento prsten ukazovat také v „Battery Widget“ jako například hodinky, což znamená, že odpojení či připojení zařízení od mobilu bude ještě jednodušší. Galaxy Ring je velkou věcí a je tak jasné, že Samsung je velmi zaneprázdněn jeho laděním do nadcházejícího odhalení.

Prsten by měl být dle dostupných informací velmi lehký. Dostupný bude hned v několika velikostech a barevných provedení, takže si na své přijdou téměř všichni. Jako každé novodobé zařízení je sledování srdečního tepu samozřejmostí a zároveň obsahuje také sledování spánku. Jelikož neexistuje funkce, která by prsten nějak rychle vybíjela, očekávaná doba výdrže baterie se odhaduje na několik dní. Hlavní otázkou je podpora plateb NFC, což jistě odhalí na červencové akci.

Dnes nejčtenější

.