Zavřít reklamu

Samsung se rozhodl pro některé ze starších modelů ukončit měsíční aktualizace. Konkrétně se bude jednat o modely Samsung Galaxy S20, S20 Plus, S20 Ultra nebo Gaaxy S20 FE, které od tohoto měsíce již nebudou dostávat měsíční aktualizace, ale pouze čtvrtletní. Tyto modely se tak svým aktualizacím mohou těšit pouze jednou za 3 měsíce, obsahovat však budou všechno. Poslední aktualizace byla v březnu, takže uživatelé těchto modelů jsou v současné době v pohodě.

Znamená to ale, že v dubnu ani v květnu aktualizaci neobdrží, vlastníci si tedy budou muset s aktualizací počkat až do června. Tyto čtvrtletní aktualizace se po novu berou jako „bezpečnostní oprava“, která bude udržovat staré modely aktuální, ale ne tak často, protože se společnost musí primárně zaměřovat na své nejnovější modely. K řadě Galaxy S20 společnost Samsung přidala také Galaxy Note 20.

Celá řada Galaxy S20 byla na trh uvedena v roce 2020 a v tu dobu obsahovala operační systém Android 10, který byl v tu dobu přelomový. V současné době je však k dispozici Android 14, který svými čtvrtletními Beta verzemi opravuje nespočet chyb, které se těchto modelů budou také týkat, což je pro majitele obrovské plus. Nicméně pokud byste radši dostávali aktualizace a opravy chyb stále každý měsíc, je na čase přejít na novější model.

Dnes nejčtenější

.