Zavřít reklamu

Tým, který se ve společnosti Google zabývá částí „Home & Nest“ nedávno brouzdal po sítí stránky Reddit, aby se zabýval nespokojeností uživatelů s produkty Google Home a zároveň tuto příležitost využil ke sdělení, na čem momentálně pracují. „Nebojte se, pracujeme na něčem, co může zařízení skrze Google Home udělat rychlejší a jednodušší! Jsme si jistí, že uživatelé, kteří používají naši chytrou domácnost budou moci již brzy slavit,“ uvádí tým v jejich sdělení na Redditu.

Dle dostupných informací by měl tým těchto odborníků pracovat na systému „Offline podpory“ pro ovládání jednotlivých zařízení, přičemž do svého portfolia přidává také integraci zařízení třetích stran pro tato zařízení (například pro kamery nebo senzory). Offline podpora je funkce, která se na Redditu řešila v obrovském měřítku, protože by to znamenalo ovládání zařízení bez nutnosti připojení k internetu, což jistě každý ocení.

Uživatelé si často stěžovali na to, že spouštění příkazů bylo často opožděné, nebo vyžadovalo připojení k internetu. Důvodem prý bylo, že příkazy byly z velké části směřovány přímo na společnosti Google, nikoliv na samotné zařízení v domácí síti. Řešení tohoto problému je právě zmíněná offline podpora. Primárním cílem je více interakcí lokálně, což pro uživatele také znamená více možností. Zároveň se tým chlubil, že na trhu konkurence by mohli být úplně první s touto funkcí.

 

Dnes nejčtenější

.