Zavřít reklamu

Umělá Inteligence OpenAI oficiálně na svém účtu na platformě X oznámila, že si uživatelé nebudou muset k jejímu používání zakládat účet a přihlašovat se. V současné době tak kdokoliv, kdo si chce ChatGPT vyzkoušet, to má mnohem jednoduší než kdy předtím, přičemž stačí pouze pár kliknutí. ChatGPT lze aktivně využívat také na operačním systému Android a dostat se k ní může uživatel buďto skrze webový prohlížeč nebo aplikaci.

Pokud se uživatel rozhodne používat ChatGPT bez vytvoření účtu, bude mít samozřejmě jistá omezení. Nebude moci například ukládat nebo kontrolovat historii chatu, sdílet své chaty, používat hlasovou komunikaci nebo vlastní pokyny. Všechny tyto funkce se uživateli otevřou, jakmile si účet na jejich oficiálním webu vytvoří. Ačkoliv dává OpenAI možnost vylepšení chatbota na základě uživatelských chatů, tato možnost se dá v nastavení vypnout.

Pro tuto zkušenost jsme také zavedli další zabezpečení obsahu, jako je blokování výzev a generací v širším rozsahu kategorií,“ tvrdí společnost skrze své sociální sítě. Pro uživatele slouží tato možnost bez registrace jako skvělý způsob, jak si rychle OpenAI vyzkoušet a popřípadě si později účet založit a aktivněji Chatbota využívat.

Dnes nejčtenější

.