Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Zbrusu nový tablet Xiaomi Pad 6S Pro právě dorazil do Česka a přináší hned několik důvodů, proč je dobré si jej pořídit v prvních dnech od uvedení na trh. Láká totiž nejen extrémně nadupanou výbavou, ale rovnou i slevou a super dárky. Speciálně u Mobil Pohotovosti ho seženete až o 2 500 Kč levněji, dostanete k němu navíc super pouzdro jako dárek a také pořádnou slevu na příslušenství.

Bestie s obřím displejem

12,4“ displej s 3K rozlišením, 144Hz obnovovací frekvence, výkonný čipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 v kombinaci s 8GB RAM a 256GB úložištěm. Nejen takovými parametry se chlubí nadupaný Xiaomi Pad 6S Pro, navrch přidává ještě certifikaci Dolby Vision, stereo reproduktory, 50Mpx zadní a 32Mpx přední fotoaparát, a také pořádně velkou 10 000mAh baterku s podporou 120W HyperCharge nabíjení, které slibuje pouhých 35 minut do plného nabití. 

xiaomi_pad_6S_pro (3)

Teď je až o 2 500 Kč výhodnější

Xiaomi Pad 6S Pro startuje na příznivých 14 990 Kč, vy jej však v prvních dnech můžete pořídit ještě o poznání výhodněji, a to už za 12 490 Kč, což je vzhledem k suprovým parametrům extrémně lákavá a bezkonkurenční cenovka. Díky slevovému kódu xiaomi1000 ušetříte tisícovku, dalších patnáct stovek můžete získat ve formě bonusu, pokud budete mít k výkupu nějaké starší zařízení. 

xiaomi_pad_6S_pro (2)

Jako dárek k včasnému nákupu ještě dostanete stylové pouzdro Xiaomi Cover v hodnotě 699 Kč a také 30% slevu na příslušenství – klávesnici (Xiaomi Touchpad Keyboard) a stylus Focus Pen za supervýhodnou cenu. Kompletní nabídku a detaily o akci najdete tady.

Splátky s nulovým navýšením 

Speciálně u Mobil Pohotovosti můžete nový Xiaomi Pad 6S Pro pořídit výhodně na splátky bez jakéhokoliv navýšení. Akce však potrvá jen do 21. dubna, proto doporučujeme s nákupem příliš neotálet.

xiaomi_pad_6S_pro

Dnes nejčtenější

.