Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Microsoft Office je na vrcholu. I když existuje několik levnějších možností, všechny lze shrnout jako „náhrady Office“. Většina moderních programů navíc přešla na předplatné, které vyžaduje roční platbu namísto jednorázové. Naštěstí je kancelářský balík Office od společnosti Microsoft i ve verzi k doživotnímu použití. Cena sice nebývá nejnižší, Godeal24 však spustil Super výprodej softwaru, kde můžete získat 100% originální a doživotní sady Microsoft Office a operační systém Windows s podlahovou cenou! Office 2021 Professional za 25,25 € se snadno stane vaším! Vybavte svá zařízení prémiovým softwarem od Microsoftu, aniž byste přišli o peníze! Pokud váš rozpočet nestačí na nákup Office 2021, vezměte v úvahu Office 2019 Pro za 19,99 €. Chcete-li sdílet digitální klíče se svými přáteli, může být vaší volbou svazek klíčů. Klíč Office 2021 Pro pro 5 počítačů je již za 15,05 €/PC a klíč Office 2019 pro 5 počítačů za 12,99 €/PC. Pospěšte si, tyto neuvěřitelné nabídky nebudou trvat věčně! Navštivte nyní Godeal24 a využijte této exkluzivní nabídky a zažijte sílu Office jako nikdy předtím.

Zvyšte svou produktivitu za fantastickou cenu!

Užijte si parádní slevy na Windows 11 Home a Professional!

Získejte svůj cenový výhodný balíček ještě dnes! (slevový kód „SGO62„)

Až 50% sleva na další Windows a Office! (slevový kód “ SGO50„)

Získejte další software v akci

>>>Získejte další nástroje

Jak zaplatit za licence

1. Přejděte na pokladní stránku, pokračujte jako host (nebo si vytvořte účet) a poté vyplňte „Fakturační údaje“.

2. V dalším kroku vyberte možnost „CWALLETCO“ a klikněte na tlačítko „Pokračovat“.

3. Zkontrolujte svou objednávku a klikněte na tlačítko „Place Order“.

4. Poté přejdete na další stránku a klikněte na „Choose payment methods“.

5. Nakonec můžete k dokončení platby použít službu PayPal.


Na Godeal24 můžete ušetřit spoustu času a peněz díky zvýhodněným licencím Microsoft, ověřenému softwaru pro zabezpečení IT a dalším počítačovým nástrojům. Získejte operační systém Windows a kancelářský balík MS Office za bezkonkurenční cenu. Zažijte bezproblémové nakupování s digitálním doručením Godeal24, které vám zašle software přímo na váš e-mail během několika sekund po nákupu. Navíc díky 98% hodnocení TrustPilot Excellent a odborné technické podpoře 24/7 si můžete být jisti kvalitou kupovaného produktu.

Godeal24 garantuje nepřetržitou odbornou technickou podporu a doživotní poprodejní servis a že produkt můžete bez problémů používat!

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Dnes nejčtenější

.