Zavřít reklamu

Druhá dubnová aktualizace pro uživatele mobilních zařízení Pixel je v současné době aktivní konkrétně na modelech Pixel 7 a 8 a uživatelé si jí chválí. Hlavním tématem této aktualizace je oprava problémů se sítí a samotným připojením, které tyto modely trápilo zhruba od března. „Nová dubnová aktualizace poskytuje zlepšení výkonu pro volání/data LTE a problémy se sítí,“ popisuje operátor Verizon.

Řešení tohoto problému nastalo poté, co si velká většina uživatelů stěžovalo na náhodně zmeškané hovory, hromadné příchozí zprávy či pomalý internet při plném signálu. Google následně odeslal uživatelům e-mail o potvrzení těchto problémů, načež po více než měsíci vydal současnou aktualizaci. „Začínáme posílat aktualizaci na telefony Pixel 7 a novější. Ta zahrnuje zlepšení stability sítě a výkonu. Tato aktualizace bude v následujících týdnech celosvětově rozšířena do postižených regionů a k dotčeným operátorům,“ znělo v hromadné zprávě od společnosti Google.

Uživatelé následně na Redditu radostně hlásili, že aktualizace opravdu pomohla a zmeškané hovory či pomalé textové zprávy opravdu opravila. „Zatím to vyřešilo problém s připojením a příjmem, které jsem měl v poslední době. Nainstaloval jsem aktualizaci před dvěma dny a zatím žádné potíže s příjmem hovorů a zpráv nezaznamenávám. Držím palce, ať to vydrží,“ píší spokojení uživatelé.

Dnes nejčtenější

.