Zavřít reklamu

Ačkoliv samotná společnost Google o nadcházejících modelech Pixel 8a příliš nemluví, neustálé úniky informací stále odhalují větší množství důležitých smartphone aspektů, kterými bude tento model disponovat. Před oficiálním uvedením na trh se tento model dle informací od uživatelů na platformě X objevil v prodeji ve státě Maroko, přičemž uživatelé v komentářích diskutují o pravosti těchto snímků.

Obrázky ukazují jejich matné zadní panely včetně jejich prodejních krabic a obalů přičemž další uživatel sdílel také video těchto dvou vyobrazených modelů. Ačkoliv se názvy „Bay“ pro modrou a „Mint“ pro zelenou vskutku uchytili, v realitě vypadají velmi sytě. Z nedávno uniklých renderů barev bylo vidět, že mají velmi intenzivní odstín, v realitě však (pokud se jedná o opravdové snímky) vypadají trochu jinak.

Obsah krabice je klasický, s mobilem se bude dodávat také kabel USB C a převodník USB-A na USB-C. Pro tyto modely se očekává absence nabíjecích adaptérů jako součást balení. Dle zmíněného uživatele se cena pohybuje kolem 11 tisíc korun, což by pro nadšence mohlo být dobré znamení, jelikož už při počátečním odhalení byla řečena cena mnohem vyšší. Dle všeho by se model Pixel 8a měl oficiálního představení dočkat už během následujících několika měsíců.

Dnes nejčtenější

.