Zavřít reklamu

Firma Infinix Mobile má ve své populární modelové řadě smartphone Note 40 v současné době už čtyři zařízení. Mezi Note 40, Note 40 Pro, Note 40 Pro 4G a Note 40 Pro+ se však v blízké budoucnosti připojí další, který ponese název Note 40 5G. Tento pátý přírůstek do rodiny Infinix Note byl spatřen v aplikaci Google Play Console a jako jeho kolegové měl taktéž certifikaci FCC, Wi-Fi Alliance a BIS. V souasné době překvapivě už běží také na Geekbenchi.

Oproti starší verzi Note 40, který byl na trh uveden v březnu, bude tento nejnovější model poháněn čipovou sadou MediaTek Dimensity 7020, která jak z názvu smartphonu vypovídá, bude podporovat připojení 5G. Vyráběn bude v několika verzích, přičemž ta nejmenší bude obsahovat 8 GB RAM a při vybalení bude obohacen operačním systémem Android 14.

Disponovat bude obrazovkou s rozlišením 1080 x 2436 s hustotou pixelů 480 ppo. Note 40 5G bude podporovat dvoupásmové Wi-Fi a velikost baterie bude 5 000 mAh. Designem se nebude velmi úzce připomínat jeho předchůdce a kolegy z rodiny Note 40. Zadní strana bude obohacena třemi fotoaparáty, o kterých však firma stále mlčí a nikdo tedy prozatím nic neví.

Dnes nejčtenější

.