Zavřít reklamu

Teprve před pár dny byla vydaná nová BETA verze aplikace WhatsApp, která uživatelům rozšířila pohled o nových funkcích, které do aplikace v budoucnu přijdou. Mezi dvě nejzajímavější funkce patří především vytáčení neuložených telefonních čísel přímo z aplikace či nové nastavení skrytí skupiny pro oči veřejnosti.

Zatím tedy není jisté, jak je schopna společnost WhatsApp implementovat zmíněné vytáčení čísel z aplikace, jeho přítomnost však naznačuje, že se bude v budoucnu dát volat i všem neuloženým číslům přímo z aplikace. V minulosti už WhatsApp odhalil práci na velmi podobné funkci, která však svým uživatelům umožní posílat SMS a zahajovat chaty s neuloženými kontakty. Tato funkce však stále není k dispozici.

Uživatelé, kteří chtějí komunikovat s daným číslem pouze několikrát a nechtějí si tak ukládat číslo do svého telefonního seznamu, funkci volání neuloženým číslům opravdu ocení. Připojení k internetu by tedy v budoucnu mělo stačit na volání cizím číslům, které mají stažený WhatsApp ve svém mobilním zařízení. Funkce skrytí jednotlivých skupin a chatů byla poprvé odhalena teprve nedávno, přičemž v současné době není uvolněna pro všechny BETA testery. Skupinu potom uvidí pouze pozvaní lidé a manipulovat s ní mohou pouze správci.

Dnes nejčtenější

.