Zavřít reklamu

Telefony OnePlus 8 a OnePlus 8 Pro byly jedny z těch nejlepších, které společnost OnPlus kdy vytvořila. Komunita uživatelů si je velmi chválila, avšak jejich éra, stejně jako jejich životnost v tomto roce končí. Aktivní tak byly celé 4 roky, přičemž poslední aktualizaci OxygenOS 13.1.0.587 dle jejich komunitního fóra obdrží během tohoto měsíce. Poté už žádnou další obecnou aktualizaci tyto dva telefony dostávat nebudou.

Jak jste si možná byli vědomi, vydáním OxygenOS 13.1.0.587 jsme oficiálně splnili náš slib údržby životního cyklu OnePlus 8 a OnePlus 8 Pro,“ píše společnost na komunitním fóru. Není zcela vyloučeno, že tyto dva modely nebudou vytvářet opravné aktualizace, nicméně na obecné aktualizace softwarů už uživatelé čekat nemusí.

Pokud některý z uživatelů poslední aktualizaci ještě nedostal, bude se na ni do konce měsíce zřejmě muset počkat, jelikož jako první aktualizaci obdrželi uživatelé v Indii. Mělo by se jednat především o bezpečnostní opravu, která se v počátku tohoto měsíce nepovedla. Telefony, které nedostávají pravidelné opravy, se pro uživatele ukazují jako určité bezpečnostní riziko a každý uživatel by měl přemýšlet o možném upgradu svého zařízení.

Dnes nejčtenější

.