Zavřít reklamu

Dřívější informace, které mluvily o plošším designu a křivkách nadcházejícího smartphonu Vivo X100, se v současné době oficiálně potvrdily. Spuštění této nové řady, do které patří Vivo X100s, Vivo X100s Pro a Vivo X100s Ultra také ověřený zdroj informací tipuje na květen, přičemž komunita cení takto brzké spuštění.

Vivo X100s bude mít texturovaný povrch s plochým rámem včetně lehce zakřiveného zadního skleněného panelu. Zadní část bude obsahovat hned čtyři kamery, přičemž obklopovat je bude rýhovaný prstenec. Systém těchto fotoaparátů se téměř neliší od jeho předchůdce – nastavení na 15-70mm s 15mm ultra širokou, 70mm periskopem a 50MP f/1.6 hlavní kamerou. Svým designem bude dost připomínat iPhone 15 Pro, jelikož má plochý displej s velmi podobným barevným schématem. Oproti iPhonu však bude tenčí.

Barvy na výběr budou jednoznačné – Bílá, černá, azurová a titánová. Představen bude model Vivo X100s s čipovou sadou Dimensity 9300+ s vyšším taktem Cortex-X4 (3,4 GHz). Startovací cena tohoto zařízení se předpokládá kolem 13 000,- čímž značně převyšuje v cenové dostupnosti svoji konkurenci. Jelikož byl předchůdce při svém vydání dostupný pouze pro Čínu a až později byl vypuštěn globálně, u nadcházejícího modelu se očekává stejná taktika.

Dnes nejčtenější

.