Zavřít reklamu

Minulý rok v prosinci byl představen společností Xiaomi nový model jejich smartphonů s názvem Poco M6. Tento nadupaný smartphone, který běží s čipovou sadou Dimensity 6100+ je přímou podporou datového připojení 5G, přičemž tato čipová sada je také jeho největší chlouba. Xiaomi se dále rozhodlo vytvořit i zařízení s podporou 4G, která obdržela certifikaci NBTC a FCC, protože věří, že se smartphone na trhu velmi dobře uchytí.

Výrobní kód nadcházejícího modelu Poco M6 G4 je 24040APC5FG a informace o něm jsou velmi těžko dohledatelné. Certifikace NBTC neodhaluje žádné primární ani sekundární specifikace a lze tak brát informace pouze z certifikace FCC, která odhalila, že zmíněný smartphone poběží HyperOS a jeho součástí by měla být také baterie o velikosti 4 930 mAh, přičemž inzerce by měla být zaokrouhlena na 5000.

Největší informací, kterou FCC dále odhalilo je například jeho podpora nabíjení. Poco M6 4G bude podporovat 33W nabíjení a v základní verzi bude obsahovat NFC čip. To je prozatím však všechno, co o mobilu napsaly oficiální webové stránky a na více informací si tak budou všichni technologičtí nadšenci ještě pár týdnů počkat.

 

Dnes nejčtenější

.