Zavřít reklamu

Společnost Infinix Mobile vydala v roce 2023 svůj model Infinix GT 10 Pro, který měl mezi uživateli obrovský úspěch. Díky oblibě tohoto modelu se v tomto roce bude dokončovat jeho nástupce, který ponese název Infinix GT 20 Pro. Nadcházející model by měl být představen už 28. dubna 2024, což je během následujících několika hodin a to v Rijádu v Saúdské Arábii.

Úniky informací potvrdily jeho specifikace. Dle všeho by měl mít 6,78palcový dotykový displej AMOLED s celkovým rozlišením FHD + 144 Hz. Dále by měl být osazen čipovou sadou SoC MediaTek Dimensity 8200 Ultimate a našlapaným procesorem Pixelworks  X5 Turbo. Samozřejmostí je také 8/12 GB RAM a 256 GB velikost uložiště. Na zadní straně by měl dominovat třemi fotoaparáty (108 Mpx hlavní fotoaparát, 2 Mpx makro a hloubkový) a na přední straně 32 Mpx selfie fotoaparát.

V displeji bude zabudovaný snímač otisku prstu, JBL reproduktory a displej bude samozřejmě odolný proti vodě a prachu. Designem bude velmi úzce připomínat předchůdce, na čemž si vývojáři zakládají. Chlouba je například také rychlost kabelového nabíjení 45W a velikost baterie 5 000 mAh. Z výroby bude mít operační systém Android 14. Cenovka tohoto oblíbeného modelu bude nastavena na necelých 7 000 korun.

Dnes nejčtenější

.