Zavřít reklamu

V dnešní době téměř většina mobilních zařízení má zabudovanou nahrávací funkci obrazovky a telefony OnePlus nejsou žádnou výjimkou. Spolu se skládacím telefonem OnePlus Open jsou všechny dodávány se zmíněnou funkcí, aniž by si uživatel musel stahovat aplikaci třetí strany. Přesto s tím má spoustu uživatelů problém, ten však vyřeší následující krátký návod, jak vlastně záznam obrazovky pořídit.

Před použitím samotné funkce nahrávání obrazovky jej musí každý uživatel přidat do seznamu rychlé nabídky. Tato možnost umožní všem přístup k pořizování záznamu obrazovky přímo z panelu oznámení. Nejedná se tedy o zdlouhavé hledání aplikace na ploše či procházení nabídek. Záznamník obrazovky si přidáte do panelu oznámení následujícím způsobem:

  1. Přejeďte prsty dvakrát z horní části obrazovky, aby se otevřel celý panel oznámení
  2. V pravém horním rohu klikněte na 3 tečky
  3. Stiskněte „Upravit“ přičemž se otevře editor rychlého nastavení
  4. Vpravo ve spodní polovině jsou neaktivní body rychlého nastavení, přejeďte doprava, dokud neuvidíte ikonu záznamu obrazovku
  5. Přetáhněte „záznam obrazovky“ do horní poloviny obrazovky

Pokud uděláte veškeré kroky, při dalším otevření panelu oznámení by se měla tato rychlá funkce naplnit o další políčko s ikonou pro záznam obrazovky. Polohu této ikonky můžete vždy jednoduše upravit skrze tlačítko „Upravit“ a přetáhnout ji na nové místo tak, aby vám to vyhovovalo co nejvíce.

 

Dnes nejčtenější

.