Zavřít reklamu

Prostřednictvím vývojářského programu společnosti Nothing, je na americkém trhu dostupný jejich nejnovější model Nothing Phone 2a. Tento v současnosti velice nedostupný model obsahuje 6,7pacový AMOLED displej s obnovovací frekvencí 30-120 Hz. Je poháněn čipovou sadou MediaTek Dimensity 7200 Pro a obsahuje 8/12 GB RAM. Zadní strana je obohacena duálním 50MPx fotoaparátem.

Ačkoliv je dostupný pouze v USA, má velmi nespolehlivou kompatibilitu s americkými dopravci. Zároveň má jeho fotoaparát vskutku průměrný výkon a ve vzduchu tak leží spoustu požadavků pro jeho vylepšení. V současné době se v USA dá (sice složitě, ale dá) pořídit za skromných 8 200 korun. Dostat se k jeho koupi je však velmi těžké. I přesto, že existuje spoustu „lepších“ zařízení, se stal Nothinh Phone 2a velkým hitem a dokonce překonal očekávání celé společnosti – stal se nedostupný, protože jsou vyprodané zásoby.

Očekáváme, že v příštích několika týdnech budeme čelit nedostatku zásobám. Začali jsme celosvětově zažívat nedostatek modelů v bílé barvě. Většina modelů teď ani není na skladě. Nothing od května do června zvyšuje výrobu smartphonu. V nadcházejících týdnech bude dostupnost velmi řídká, protože obě dostupné barevné varianty jsou vyprodané,“ prohlásil výkonný ředitel společnosti. Nižší cena oproti konkurenci se tak očividně vyplatila, protože se během jedné hodiny vyprodalo více než 60 000 kusů od uvedení na trh.

Dnes nejčtenější

.