Zavřít reklamu

Na začátku roku 2024 byl skrze neoficiální leaky odhalen skládací model Razr+ od společnosti Motorola. Ačkoliv bylo vykreslení modelu neuvěřitelně přesné, v současné době už máme k dispozici reálné a živé fotografie. Fotografie ukazují přední i zadní pohled na toto fascinující mobilní zařízení. Motorola neprovedla příliš mnoho změn od prvních leaků a uživatelé si tak budou moci užívat jeho velkou sekundární obrazovku s véčkovým designem.

Véčkový design je vhodný hlavně pro uživatele, kteří chtějí nosit i nadále menší, přenosnější a především skládací telefon. Zadní strana telefonu bude mít pravděpodobně na výběr ze tří barevných variant, mezi které patří modrá, oranžová a zelená. Zákazníkům bude dodáván s 12 GB RAM a úložný prostor o velikosti 512 GB. Tyto specifikace se od ledna změnily. Značí to buďto to, že se v každé zemi bude prodávat trochu jiný model, nebo potenciál pro větší uložiště.

Ačkoliv z fotek nejde příliš vidět bok telefonu, lze předpokládat napájecí tlačítko z boku včetně úpravy hlasitosti. V tomto seskupení by bylo vhodné, kdyby Motorola přidala otisk prstu taktéž z boku. Jelikož se model Razr+ objevil na Euroasijské komisi, je dost pravděpodobné, že můžeme očekávat uvedení na trh již velmi brzy.

Dnes nejčtenější

.