Zavřít reklamu

Společnost Honor v současné době již oficiálně uvedla na trh jejich nejnovější model Honor 200 Lite, přičemž do této řady by se měly přidat další dva modely s mnohem prémiovějšími specifikacemi. Jeden z dvou nadcházejících modelů by měl být Honor 200 Pro, který bude z této řady nejlepším dostupným zařízením. Navazovat bude samozřejmě na Honor 100 Pro z minulého roku s dvoubarevnými zády se sklem a umělou kůží.

Na zadní straně je ostrůvek oválného tvaru se třemi fotoaparáty. Na spodní polovině bude obsahovat něco, co připomíná periskop s padesáti násobným digitálním přiblížením. Hlavní 50MP fotoaparát bude vybaven proměnlivou clonou f/1,9-2,4. Ostatní fotoaparáty by se měly podobat modelu z loňského roku.

Model Honor 200 Pro bude při uvedení na trh osazen čipovou sadou Snapdragon 8 třetí generace (současně s ním bude Honor 200 obsahovat čipovou sadu Snapdragon 8s třetí generace, který je o něco horší). Oba dva modely, jak Honor 200 Pro tak Honor 200 budou mít zakřivené obrazovky OLED s rozlišením 1,5K s duálními selfie fotoaparáty na přední straně. Umístěny budou v ostrůvku tvaru pilulky. Oznámení se očekává již tento měsíc a to v Číně.

Dnes nejčtenější

.