Zavřít reklamu

Společnost Oppo v několika předchozích dnech v tajnosti odhalila svá nová bezdrátová sluchátka s názvem Enco Air4 Pro. Jejich fascinující výdrž baterie potěší každého technologického nadšence, protože se jedná o velice jedinečný aspekt. S obdivuhodnou výdrží baterie přináší také pokročilé potlačování hluku a s modely Oppo bude 100% kompatibilní. Mezi zařízeními stejné značky se tak bude přepínat bez problémů.

Nejnovější model Enco Air4 Pro bezdrátových sluchátek obsahují 12,4mm dynamické měniče s titanovou cívkou. Párování bude probíhat skze Bluetooth 5.4. Sluchátka ještě před oficiálním uvedením dostali certifikaci pro Hi-Res audio streaming, kterou podporuje kodek LHDC 5.0 a jako každé novodobé sluchátka nabízí také 3D prostorový zvuk. Pro lepší potlačení hluku byly na obě sluchátka přidané trojité mikrofony.

Jak už bylo zmíněno na začátku, fascinujícím prvkem je výdrž baterie. Obě sluchátka mají neuvěřitelnou výdrž až 12 hodin, přičemž nabíjecí pouzdro jejich celkovou výdrž prodlužuje na celkovou dobu 44 hodin. Sluchátka se dodávají jak v bílé, tak černé barvě a oficiální cena prozatím nebyla nikde uvedená. Komunita však spekuluje, že při prvotním uvedení v Číně budou stát maximálně 1 000 korun.

Dnes nejčtenější

.