Zavřít reklamu

Společnost Ulefone plánuje již příští týden představit jejich nejnovější model s názvem Armor 25T Pro, přičemž s informací ohledně představení odhalily také pár bodů ze specifikací. Největší chloubou tohoto modelu bude nejspíš termovizní kamera s názvem ThermoVue na zadní straně. Právě tato funkce dokáže svému uživateli detekovat tepelné podpisy (-20 °C až 550 °C) v celém jeho okolí.

Zadní strana bude kromě termokamery obohacena také o 64MP kameru s funkcí Night Vision, která spolu s dvěma infračervenými LED diodami bude pořizovat krásné snímky a detaily ve tmavých prostorách. Primární fotoaparát bude obohacen senzorem Samsung GN1 a 32MP selfie fotoaparát na přední straně bude využívat senzor GD1. Přední strana bude zároveň obsahovat 6,78″ FullHD+ 120Hz displej chráněný Gorilla Glass Victus. Naopak zadní strana bude mít kevlarovou texturu.

Čipová sada Dimensity 6300 SoC, která pohání 5G verzi Armor 25T Pro je samozřejmostí, 4G verze bude mít potom čipovou sadu Helio G99. Tyto modely budou v prodeji s 6GB RAM (+6GB virtuální) a 256 GB uložištěm UFS 2.1. Deska bude mít sama o sobě vyhrazený slot pro microSD kartu s rozšířením až na 2TB. Do oběhu bude vypuštěn s operačním systémem Android 14. Překvapením byla také velikost baterie o hodnotě 6500 mAh s 33W drátovým a 30W bezdrátovým nabíjením. Jako první bude k dostání verze 5G pro předobjednávky na Aliexpressu za téměř 7 000 korun.

Dnes nejčtenější

.