Zavřít reklamu

Před nedávnem zveřejnila společnost Samsung BETA verzi nadcházejícího operačního systému Android 15, přičemž stáhnout si jej lze v současné době téměř na každé zařízení. Ručně jdou stáhnout například na telefony Pixel 6, Pixel 7, Pixel 8 a Pixel Fold od Googlu ale také například na telefony značek HONOR, OPPO, Xiaomi apod. Google nedávno vydal časovou osu, ve které bude vydávat BETA verze nejnovějšího systému před oficiálním uvedením. Trajektorie se velmi úzce podobá předchozím verzím.

Nadcházející verze BETA 2 byla spuštěna už 15. května, přičemž následující se už blíží. Do stabilní formy se operační systém dostane zhruba na přelomu června a července. Po tomto datu přijde na řadu finální verze, kterou budou moci aktualizovat všichni uživatelé Androidu. Hotová verze Androidu 15 by do každého zařízení mohla přijít cca v říjnu spolu s odhalením nové řady Pixelu 9 od Googlu. Stejně tak tomu bylo i v předchozí verzi minulý rok.

Poslední BETA aktualizace vyšla teprve 3. června, přičemž nesla název Android 15 BETA 2.2. Funkce, které jsou na této verzi dostupné je možné vyhledat na internetu, pokud si však sami chcete vyzkoušet některé z nich, možností je spoustu. Lze se například přihlásit do BETA verze testování přímo od Googlu, či využít některý z nástrojů na internetu.

 

Dnes nejčtenější

.