Zavřít reklamu

Jak už je zvykem u čínských společností, ještě před vydáním samotných telefonů poodhalují různé parametry a lákají tak uživatele. Nejinak je tomu i u společnosti Nubia. Nejprve bylo potvrzeno, že se nového modelu Nubia Play dočkáme 21. dubna. Speciální má být tento telefon ve dvou věcech. Nubia poprvé využije novou řadu Play a také půjde o první telefon po rebrandu společnosti.

CEO firmy Nubia Ni Fei později potvrdil, že telefon obdrží baterii o kapacitě 5 100 mAh a bude se podporovat 30W rychlé nabíjení včetně standardu USB-PD. To naznačilo pravděpodobně i použitý čipset, tedy Snapdragon 765G, který tento nabíjecí standard podporuje. Z dostupného obrázku můžeme vidět rovněž čtyři fotoaparáty na zadní straně. Ten hlavní přitom bude mít 48 MPx a půjde o snímač Sony IMX586. Prozrazeno již bylo i to, že telefon bude podporovat 5G sítě.

Očekává se, že další novinky a parametry se budeme postupně dozvídat v následujících dnech. A to až do oficiálního data představení, které je plánováno na 21. dubna. Určitě nezapomeňte sledovat náš web, kdy se o tomto telefonu určitě zmíníme, jakmile bude oficiálně oznámen.

Dnes nejčtenější

.