Zavřít reklamu

Začátkem týdne zpráva z Tchaj-wanu tvrdila, že Asus ukončí svou řadu smartphonů Zenfone, tedy velice kompaktních vlajkových telefonů. Nyní společnost vše uvádí na pravou míru: není to pravda.

V krátkém prohlášení Asus přímo říká, že Zenfone 10 nebude posledním zařízením v řadě těchto kompaktních smartphonů, a že společnost bude v produktové řadě pokračovat. Nedávná zpráva, na kterou Asus reaguje, tvrdila, že Asus ukončí svou řadu Zenfone a sloučí její zdroje z týmem ROG Phonu. Asus tímto ale přímo říká, že obě produktové řady budou pokračovat odděleně.

Odpověď Asusu se jasně snaží zastavit pro společnost nepříznivou fámu. Je ale důležité uvědomit si, že by od společnosti nebylo moudré, že i kdyby byla fáma pravdivá, ji potvrdit, zvláště když zde máme Zenfone 10, a to jen několik týdnů od jeho uvedení na trh. Vezměte si jako příklad takové LG, které „rozhodně popřelo“ zvěsti , že jeden z jejích posledních smartphonů byl odložen a že její podnikání s chytrými telefony jako celek bylo v problémech jen několik týdnů předtím, než společnost definitivně skončila. My samozřejmě doufáme, že Asus to myslí vážně a opravdu zde s námi zůstane nejen on, ale i kompaktní řada Zenfone.

Dnes nejčtenější

.