Zavřít reklamu

ASUS by letos mohl vydat hned dvě zařízení řady Zenfone 11 v podobě základního modelu a toho s přídomkem Ultra. Zatímco se očekává, že Zenfone 11 bude spíše „kompaktní“ smartphone, Zenfone 11 Ultra se zdá být spíše rebrandingem zařízení ROG Phone 8. Jeho nové rendery dávají jasnější představu o tom, co vlastně od Zenfonu 11 Ultra očekávat.

Předpokládá se, že Zenfone 11 Ultra bude k dispozici v pěti barvách: Eternal Black, Misty Grey, Desert Sienna, Skyline Blue a Verdure Green. Mnoho lidí pravděpodobně ocení rozdíl v designu oproti herní řadě ROG Phone, díky čemuž má Zenfone 11 Ultra o poznání větší šanci oslovit běžné zákazníky.

Rendery sdílel v sociální síti X známý leaker Evan Blass. Mezi očekávané specifikace patří 6,78“ displej s adaptivní obnovovací frekvencí od 1 do 120 Hz, čipová sada Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, až 16 GB RAM s až 512GB integrovanou pamětí. Baterii by měla mít kapacitu 5 500 mAh s možností 65W drátového nabíjení, chybět by nemělo ani 15W bezdrátové. Fotoaparáty budou tři: hlavní 50MPx, ultraširokoúhlý 13MPx a 32MPx teleobjektiv s 3x optickým přiblížením.

Dnes nejčtenější

.