Zavřít reklamu

Máme zde nové zprávy o chystané dvojici smartphonů Googlu, která odhaluje evropské ceny, velikosti úložiště a barevné varianty. Špatnou, avšak očekávanou, zprávou je, že Google Pixel 8 a 8 Pro budou pravděpodobně dražší než jejich předchůdci.

Nárůst ceny je navíc poměrně významný. Pixel 8 se 128GB úložištěm bude stát 874 EUR, zatímco 256GB varianta jde až na částku 949 EUR. Pixel 7 při svém uvedení na trh začínal na částce 650 EUR. Pixel 8 Pro by měl být uvedený na trh za částku 1 235 EUR v případě 128GB úložiště a za 256 GB po nás bude Google chtít 1 309 EUR. Ještě přijde i 512GB model, který bude stát 1 461 EUR. Pro informaci, Pixel 7 Pro byl uveden na trh za 900 EUR.

Navýšení je to skutečně vysoké a je otázkou, do jaké míry jsou tyto informace podložené fakty. Pokud mohou být ale o ceně nějaké pochybnosti, v případě barevných variantách je to již téměř jistota. Menší Pixel bude k dispozici v barvách Hazel, Obsidian, Rose a Mint, zatímco model Pro má barvy Bay, Obsidian, Porcelain a Mint. Jak to všechno bude, bychom se měli dozvědět 4. října, na kdy má Google naplánovanou svou událost, kde Pixely doprovodí minimálně ještě Pixel Watch 2. generace.

Dnes nejčtenější

.