Zavřít reklamu

OnePlus Open se na trh teprve chystá, Lewis Hilsenteger z Unbox Therapy ale získal exkluzivní první pohled na tento připravovaný skládací telefon, kdy se v něm zaměřuje na pant zařízení a samotný design bez mezer a zároveň naznačuje některé další jedinečné designové prvky.

Hilsenteger během rozhovoru vyzpovídal generálního ředitele OnePlus Peta Laua a diskutoval zejména o designu pantu telefonu (zařízení nebylo v rozhovoru nijak jmenováno, ale pravděpodobně se bude jmenovat OnePlus Open, o čemž už se spekuluje poměrně dlouho). Lau poznamenává, že pant má méně dílů a je menší než u předchozího skládacího zařízení OPPO ve stylu knihy Find N2 . Zdůrazňuje také, jak se zařízení může složit úplně naplocho a dokonce zůstat viset na kusu papíru, když je zavřené, a to aniž by z něho sklouzlo.

Některé prvky telefonu byly skryty, zejména modul fotoaparátu. Přítomný telefon je pak v zelené barvě, je také osazen posuvníkem upozornění, kterým je OnePlus známý. Společnost spolupracovala i s Googlem, a to na zajištění kompatibility aplikací na větším skládacím displeji, což je něco, co běžné zejména u Samsungu. Zajímavé je, že Lau poznamenává, že skládací zařízení OnePlus bylo vytvořeno společně s OPPO, aby se využilo odbornosti každého týmu. Budou tedy existovat dvě zařízení – OnePlus Open a OPPO Finnd N3, kdy půjde o totožné stroje jen prodávané pod jiným označením. K oficiálnímu představení a uvedení na trh by mělo dojít v polovině října.

Dnes nejčtenější

.