Zavřít reklamu

Společnost Xiaomi nebude svoji nadcházející řadu Civi poprvé od založení uvádět jako první na čínském trhu! Model Xiaomi 14 Civi se společnost rozhodla uvést jako první v Indii a to už 12. června, přičemž rozhodnutí padlo teprve nedávno. V současné době už je vytvořený microsite a tak už víme některé z jeho specifikací. Spekulace tvrdí, že by měl být model 14 Civi pouze přeznačený Xiaomi Civi 4 Pro. Ten byl oficiálně představen v březnu na čínském trhu.

Z microsite jsme mohli vyčíst, že smartphone bude obsahovat prvotřídní segmentový kamerový systém Leica Professional, který má rozsah 15 – 50 mm. Tento rozsah by ideálně seděl například ke zmíněnému modelu Civi 4 Pro, který na zadní straně obsahuje hlavní 50MP fotoaparát s IOS, sekundární 12MP ultra širokoúhlý fotoaparát a 50. MP 2x teleobjektiv. Slíbené jsou také 25mm filmové HDR záběry, 15mm ultra širokoúhlé snímky se 120 stupňovým zorným polem.

Přední strana je obohacen o duální 32MP + 32MP selfie fotoaparáty a plovoucí čtyřkřivkový displej, který bude chránit Gorilla Glss Victus 2. Dislpej bude mít obnovovací frekvenci 120 Hz a rozlišení 1,5K. Zadní strana obsahuje texturu umělé kůže a technologií, která by měla být až šestkrát odolnější proti opotřebení než předchozí verze. Obohacen bude také čipovou sadou Qualcomm Snapdragon 8s třetí generace a kapacitou baterie až 4 700 mAh s 67W podporou rychlého nabíjení.

Dnes nejčtenější

.