Zavřít reklamu

V nadcházejících týdnech budou k dispozici hned dvě samostatné verze modelu Realme GT6 od stejnojmenné společnosti Realme. Globální verze pro téměř všechny trhy ponese název Realme GT6 a dle slov generálního ředitele společnosti má být odhalena už 20. června. Dle spekulací komunity by mělo jít o rebranding čínského modelu Realme GT Neo6, nic však není oficiálně potvrzené. Na potvrzení této informace si nadšenci budou muset počkat minimálně do data odhalení.

V Číně bude na trh uvedena druhá verze tohoto stejnojmenného modelu GT6 s čipovou sadou SoC vyšší třídy. Konkrétně bude tento čínský model obohacen o čipovou sadu Snapdragon 8 třetí generace SoC, zatímco globální model bude mít verzi bez SoC, tedy Snapdragon 8 třetí generace. Rozdíly mezi těmito modely budou téměř neviditelné a odhalí je pouze opravdoví nadšenci. Pro oba trhy platí jiná právní opatření, což by mohl být jeden z důvodů výroby dvou verzí.

Čínský model bude dále obsahovat 1,5K OLED obrazovku s kovovým rámem, kterou vytvořila speciálně pro tento model společnost BOE. Samozřejmostí bude také 50MP zadní fotoaparát a úcty hodná je například kapacita baterie o hodnotě 6 000 mAh, která má díky speciální certifikaci podporu 100W rychlého kabelového nabíjení. Debut čínského modelu bude nejpozději ke konci července roku 2024.

Dnes nejčtenější

.