Zavřít reklamu

Nadcházející nejnovější řada Galaxy S25 od společnosti Samsung se každým dnem blíží, jelikož do oficiálního odhalení a hlavní akce zbývá pouhých 6 měsíců. GalaxyClub však odhalil specifikace jejich fotoaparátů už teď. Z poskytnutých informací si lze všimnout, že jediný model, který dostane update svého fotoaparátu, bude model Galaxy S25 Ultra. Vanilla S25 a S25+ se budou muset bez updatu obejít a hardware plánují stejný jako u předchůdců.

Samsung Galaxy S25 a S25+ tedy budou obohaceny o stejné nastavení třech fotoaparátů na zadní straně a 12MP selfie kameru na straně přední. Jedná se o v pořadí již čtvrtou generaci stejného hardwaru fotoaparátu. Překvapivý update však dostane jejich zmíněný kolega S25 Ultra, který se bude moci pochlubit neuvěřitelným 200MP hlavním fotoaparátem, 50MP ultra širokým sensorem, 50MP 3x teleobjektivem a 50MP 5x teleobjektivem.

Další dobrou zprávou je například velikost baterie. Prozatimní odhalené informace tvrdí, že by se velikost baterie měla značně zvýšit, není však řečeno, o jak moc. Jelikož je však oficiální uvedení až za delší dobu, některé z informací mohou být zkreslené a nedoporučujeme brát je se stoprocentní předností.

Dnes nejčtenější

.