Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Značka OPPO si buduje na českém trhu stále silnější pozici, a to především díky portfoliu, kterým láká smartphony s parametry vlajkových lodí za velmi sympatické ceny. Výjimkou není ani dvojice novinek Reno 12 a 12 Pro. Startují už na 11 290 Kč a jsou doslova protkané generativní umělou inteligencí. 

Skvělý displej a TOP design

Vrcholný Reno 12 Pro přitápí v kategorii smartphonů střední třídy. Nabídne 120Hz AMOLED displej s Full HD+ rozlišením, jasem až 1 600 nitů a integrovanou čtečkou otisku prstů. Spolehnout se dá na štědrou (rozšiřitelnou) kapacitu 12GB/512GB, nejnovější čipset od Mediateku, 5000mAh baterku, bleskurychlé nabíjení, krytí IP65 a 4letou softwarovou podporu. 

Reno 12 Pro disponuje parádním fotoaparátem v kombinaci 50Mpx hlavního objektivu s optickou stabilizací, 8Mpx širokoúhlého a 50Mpx teleobjektivu. Trojici doplňuje i 50Mpx selfie kamerka.

OPPO_reno_12PRO

Velmi povedený je také samotný design. OPPO Reno 12 Pro je k dispozici ve dvou barevných provedeních, kdy světlá varianta efektně odráží světlo, a vytváří dojem vlnící se vody. Výrobce navíc garantuje 3letou prodlouženou záruku, přidává i roční záruku v případě mechanického poškození displeje (1 výměna displeje zdarma).

Ceny novinek po odečtení bonusu:

AI kam se podíváš

Doposud byla generativní AI královskou výsadou pouze nejdražších telefonů, značka OPPO však spouští revoluci a nasazuje pokročilou umělou inteligenci do všech svých smartphonů bez ohledu na cenu. Dvanáctá řada OPPO Reno tak nabídne nejen postprodukční úpravu fotek, ale také generování textů, vytváření souhrnů nebo optimalizaci příjmu signálu.

Nejvýhodněji na mp.cz

Obě novinky jsou už u Mobil Pohotovosti skladem. A právě zde si navíc můžete jejich cenu snížit až o 1 500 Kč, stačí při jejich koupi zároveň prodat svůj starý telefon, tablet, notebook nebo chytré hodinky – bonus se přičte k výkupní ceně zařízení. 

OPPO_reno_12PRO (4)

Dnes nejčtenější

.