Zavřít reklamu

Příznivci čínské společnosti Oppo se zřejmě již za pár dní dočkají odhalení nového vlajkového modelu. Ten ponese název Reno Ace 2 a jeho představení je naplánováno už na příští týden – konkrétně 13. duben. Už nyní o něm však máme díky řadě zajímavých úniků víceméně jasno.

Nejdůležitější vlastností smartphonu je pro mnohé uživatele jeho design. Ten se sice Oppo zatím snažilo držet pod pokličkou, čínský prodejce JD.com jej však na svém eshopu s plnou parádou “propálil” a to rovnou skrze oficiální marketingové snímky. Díky nim je tak již nyní naprosto jasné, že se telefon dočká kruhového fotoaparátu, průstřelu v displeji a minimálně dvou barevných variant. Na jeho podobu se můžete podívat vedle tohoto odstavce. Co se pak týče dalších technických specifikací, novinka má nabídnout podporu 65W superrychlého nabíjení či 40w rychlého bezdrátového nabíjení.

Srdcem telefonu bude čipset Snapdragon 865 z dílny Samsungu, kterému bude sekundovat buď 8 nebo 12 GB RAM paměti v závislosti na kapacitě úložiště. To bude možné zvolit ze dvou variant – konkrétně 128 GB a 256 GB. Dalšími benefity telefonu bude podpora 5G sítí, či zadní 48MPx širokoúhlý objektiv, kterému bude sekundovat 8 MPx ultraširokoúhlý objektiv. Potěšit by měla i cena, která by  se měla pohybovat kolem 430 až 530 dolarů v závislosti na úložišti. Nicméně Oppo již několikrát své telefony vydalo pouze v Číně a tudíž není vyloučeno, že i tentokrát tomu tak bude. 

Dnes nejčtenější

.